Verzend- en retourbeleid

Pakketpost
Orders worden na betaling zo spoedig mogelijk verstuurd met PostNL. Levertijd bedraagt doorgaans tussen de 1 en 3 werkdagen.

Mocht onverhoopt een besteld item om wat voor reden dan ook niet direct geleverd kan worden, nemen wij contact met u op om u te informeren over de achtergrond en vervolgstappen die wij zullen nemen om uw bestelling alsnog zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Ophalen
U kunt er voor kiezen uw order op te halen in onze vestiging in Weert. Wanneer u dit selecteert bij uw bestelling, spreken wij graag met u af wanneer u uw bestelling wenst af te halen, zodat we kunnen verzekeren dat uw bestelling op dat moment kan worden opgehaald.

Voor vragen over voorraad of bezorging kunt u te alle tijden contact met ons op nemen.

Retourinformatie 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webshop zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan LijmKitEnPurschuim geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.